Fakültemiz Mezunlarının Dikkatine,

Üniversitemiz Kalite Yönergesinin 9/1/e. maddesi gereği “kurumun hizmet kalitesini ve paydaş memnuniyetini ölçmek” amacıyla Kalite Komisyonu adına Kalite Koordinatörlüğü tarafından yapılan Mezun Memnuniyet Anketi düzenlenmektedir. Bu kapsamda fakültemiz mezunları olarak sizler de online uygulanan anketlere katılarak 17 Aralık 2021 Cuma tarihine kadar katılabilir ve fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Memnuniyet anketi Google üzerinden yapılmaktadır. Anketlerin doldurulması sırasında kimlik ve iletişim bilgileriniz istenmemektedir. Ayrıca Google Anketler aracılığıyla doldurduğunuz anketlerde kimliğinizi belirtecek herhangi bir bilgi karşı tarafa ulaşmamaktadır.

Not: Anket sadece MEZUNLAR için olup mezun aşamasında veya eğitim-öğretime devam eden öğrencilerin ankete katılmamalıdır.

04 Aralık 2021, Cumartesi 338 kez görüntülendi