Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) 2021-2022 Akademik Yılı Açılış ve Ödül Töreni 3 Kasım Çarşamba günü Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ın katılımıyla gerçekleşti. Yaklaşık 35 bin öğrenci ve bin 300 akademisyen Akademik Yıl Açılışıyla eğitime başladı. Üniversitenin 2021-2022 yılı açılış dersinde “Türkiye Ekonomisinde Turizmin Yeri ve Önemini” anlatan Alpaslan, Türkiye turizminin dünyaya örnek olacak şekilde hızla geliştiğini ve dünya ortalamalarının üstünde büyüyen bir sektör haline geldiğini vurguladı.
Sayın Alpaslan, Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) Atatürk Kongre Merkezi’ndeki Akademik Yılı Açılış ve Ödül Töreni’nde gerçekleştirdiği konuşma sonrasında fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ ve fakültemizin değerli öğretim elemanları ve öğrencileriyle bir araya geldi.

11 Kasım 2021, Perşembe 138 kez görüntülendi