2020-2021 Akademik Yılında fakültemizden dereceyle mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimize plaketleri fakültemizde düzenlenen törenle takdim edildi. Plaket takdim törenine fakültemiz dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, dekan yardımcısı Doç. Dr. Ali Avan, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Baytok ve bölüm başkan yardımcısı Doç. Dr. Gonca Aytaş, Turizm Rehberliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Özcan Zorlu ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanı Arş. Grv. Nurullah Kart katılım sağlamışlardır.

Törende bir konuşma yapan dekanımız Prof. Dr. İsa Sağbaş, dereceyle mezun olan öğrencilerimizi tebrik ederek bu başarının tesadüf olmadığını, yoğun ve sistemli bir çalışmanın eseri olduğunu ifade etti. Pek çok öğrencinin arasından dereceyle mezun olmanın zorluğuna dikkat çeken Sağbaş, öğrencilerimize bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diledikten sonra duygularını ifade etmeleri için öğrencilerimize de söz vermiştir. Törene katılan öğretim üyelerimiz de görüşlerini ifade ettikten sonra tüm öğrencilerimize başarı dileklerini ilettiler.

Plaket takdimi ile devam eden törende Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölüm Birincisi Özge Özkan’a dekanımız Sayın Prof. Dr. İsa Sağbaş; Turizm Rehberliği Bölüm İkincisi Nazlı Menteş’e dekan yardımcısı Doç. Dr. Ali Avan;  Turizm Rehberliği Bölüm Üçüncüsü Cemile Geyikli’ye Turizm Rehberliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Özcan Zorlu; Turizm İşletmeciliği Bölüm Birincisi Tolga Yüksel’e Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Baytok ve Turizm İşletmeciliği Bölüm Üçüncüsü Meryem Gülen’e Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gonca Aytaş tarafından plaketleri takdim edildi.

Bölümlerini dereceyle bitirerek önemli bir başarıya imza atan mezunlarımızı can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının daim, yollarının ve yönlerinin açık olmasını diliyoruz.

Turizm Fakültesi Ailesi

 

06 Ekim 2021, Çarşamba 705 kez görüntülendi