Erasmus+ KA103 öğrenci öğrenim hareketliliği başvuruları 4-22 Ekim 2021 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvuru ilanı ve başvuru formuna aşağıdaki linklerinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru ilanını görmek için tıklayınız.

Çalışma takvimini görmek için tıklayınız.

Erasmus+ öğrenim hareketliliği başvurusunun nasıl yapılacağına ilişkin;  daha önce hazırlanmış video kaydını görmek için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOTLAR

1.İlan sadece 2021-2022 Bahar Dönemi Erasmus+ öğrenci öğrenim hareketliliklerini kapsamaktadır.

2.İlan kapsamında hareketlilikler 2021-2022 Bahar döneminde sona erecek şekilde planlanmalıdır.

3.İlan kapsamında hareketliliğe hak kazanan öğrenciler; hareketliliklerini 2022-2023 Güz Dönemi Uzatma hakkına sahip olmamaktadır.

4.Başvuru esnasında web sitemizde yer alan anlaşmalı üniversitelerin web siteleri ziyaret edilerek Nominasyon ve Başvuru Tarihleri incelenmelidir. Nominasyon ve Başvuru tarihi geçmiş olan üniversitelerin tercih edilmemesi gerekmektedir. (Anlaşmalı olduğumuz üniversiteleri görmek için tıklayınız.)

5.Bütün adayların ekte yer alan dilekçeyi imzalayıp sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Dilekçeye ulaşmak için tıklayınız.

10 Eylül 2021, Cuma 330 kez görüntülendi