2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Eğiticilerin Eğitimi Programı kapsamında,  25 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 14.00’da Afyon Kocatepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Sami KOYUNCU tarafından çevrimiçi “Uzaktan Öğretimde (Yükseköğretim) Ölçme ve Değerlendirme” konulu eğitim verilmiştir. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş yönetiminde gerçekleştirilen eğitimde PERCULUS yazılımı üzerindeki uzaktan öğretimde kullanılabilecek test türleri (çoktan tek seçmeli, eşleştirme, açık uçlu, çoktan çok seçmeli, sıralama), sınav oluşturma (sınav talimatları/yönerge/ölçme kuralı, geri bildirim/rapor, soru ağırlıklandırma/rasgele soru) ile uzaktan öğretimde tamamlayıcı ölçme ve değerlendirme (performans değerlendirme, 21. yüzyıl becerileri, uygulama örnekleri) konularında bilgiler aktarıldı. Toplantıya Turizm Fakültesinin tüm öğretim elemanları katılım sağlamışlardır.

25 Şubat 2021, Perşembe 409 kez görüntülendi