2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi tek ders sınavı 16 Şubat 2021 Salı günü saat 14:00’de yapılacaktır. Tek ders sınavına girmek isteyen öğrencilerin dilekçelerini online olarak fakültemizin turizmyo@aku.edu.tr e-posta adresine 15 Şubat 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar göndermeleri gerekmektedir.

Tek Ders sınavına girecek öğrencilerin sınav saatinden en az 15 dk öncesinde dersin öğretim elemanına web sitemizde bulunan öğretim elemanlarının resmi e-posta adreslerine e-posta göndererek sınava girmeye hazır olduklarını belirtmeleri ve e-posta ve cep telefon numaralarını yazmaları gerekmektedir. Sonrasında öğretim elemanı öğrenci tarafından verilen e-posta adresine sınavla ilgili dokümanları gönderecek ve belli bir süre içinde cevaplanmasını ve geri gönderilmesini isteyecektir.

05 Şubat 2021, Cuma 489 kez görüntülendi