Afyonkarahisar Valiliği ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi işbirliği ile Frigya Afyonkarahisar Bölgesi Yöre Halkı Turizm Bilinçlendirme Eğitimi Programı hazırlanmıştır. Fakültemiz öğretim elemanları tarafından yürütülen program kapsamında Frigya Afyonkarahisar Bölgesinde yaşayan/ikamet eden yerel halka 10 günlük turizm bilinçlendirme eğitimi verilecektir. 18 Ocak 2021 Pazartesi günü başlayan bilinçlendirme eğitiminde turizm ekonomisi, turizm işletmeciliği, iletişim becerileri, girişimcilik, sürdürülebilirlik, yerel halk-ziyaretçi ilişkileri gibi önemli konular ele alınacaktır. Bilinçlendirme eğitiminin son günü olarak 29 Ocak 2021 Cuma günü ise Frigya Afyonkarahisar Bölgesine yönelik çalışma kartına sahip fakültemiz turist rehberleri eşliğinde teknik gezi gerçekleştirilecektir. Bilinçlendirme eğitim programının tamamlanmasının ardından katılımcılara eğitim tamamlama sınavı yapılacak ve sınavda başarılı olanlar sertifika ile ödüllendirilecektir.

20 Ocak 2021, Çarşamba 238 kez görüntülendi