Turizm İşletmeciliği Bölümü kalite sorumlusu Doç. Dr. Gonca AYTAŞ moderatörlüğünde 24 Aralık Perşembe günü 14:00’da online olarak zoom programı üzerinden 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi Turizm İşletmeciliği Bölümü Eğitim-Öğretim Süreci Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Turizm İşletmeciliği Bölümü tüm öğretim elemanları ile 14 öğrenci katılım sağlarken, öğrencilerin eğitim-öğretim süreçleri hakkında genel değerlendirmeleri, uzaktan öğretim, öğrenme ve yönetim sisteminin işleyişi, öğrencilerin derslerin öğretim elemanları, akademik danışmanları ve fakülte yöneticileri ile olan ilişkileri, fakülte web sitesinin işlevselliği, turizmde istihdam ve kariyer günleri ile ilgili konularda görüşmeler gerçekleştirilmiştir.

24 Aralık 2020, Perşembe 382 kez görüntülendi