2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Eğiticilerin Eğitimi Programı kapsamında, 14 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 14.00’da Gümüşhane Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü, Yazılım Mühendisliği Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Nuri URAL tarafından çevrimiçi Eğitim Teknolojisi ve Turizm Eğitiminde Dijital Araçların Kullanılması konulu eğitim verilmiştir. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş yönetiminde gerçekleştirilen eğitimde eğitim teknolojileri ve önemi, öğretim elemanlarının uzaktan eğitim araçlarını tanıması; web araçlarını kullandıkları uzaktan eğitim sistemine entegre etmesi, sistemi daha etkin kullanabilmeleri ve turizmde son zamanlarda yaşanan gelişmeler ve teknolojinin eğitimle nasıl bir arada etkin bir şekilde sunulacağına dair bilgiler aktarıldı. Toplantıya Turizm Fakültesinin tüm öğretim elemanları katılım sağlamışlardır.

14 Ekim 2020, Çarşamba 335 kez görüntülendi