2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kayıtlarını Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine;

Ders kayıtları esnasında 45 AKTS’ye kadar ders alabilecek olmasına rağmen zorunlu veya seçmeli derslerini çakışma nedeniyle ders(ler)ini ekleyememiş olan öğrencilerimiz, Üniversitemiz Senato Kararı doğrultusunda 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz döneminde derslerin uzaktan öğretim, öğrenme yönetim sistemi üzerinden yapılacak olması nedeniyle bu dersleri AKTS azami sınırları içerisinde alabileceklerdir. Bu durumda olan öğrencilerimizin 15 Ekim 2020 Perşembe günü 17:00’a kadar akademik danışmanları ile irtibata geçerek ders programlarına ilave ettirmek istedikleri dersler hakkında görüşmeleri gerekmektedir. Öğrenci Bilgi Sistemi sadece akademik danışmanlara açık olduğu için ders kayıt işlemleri danışmanlar tarafından yapılabilecektir.

13 Ekim 2020, Salı 243 kez görüntülendi