2020 Yılı Yaz Döneminde İşletmelerde Fiziki Olarak Staj Yapan Turizm Fakültesi Tüm Bölüm Öğrencilerimizin Dikkatine…

Staj Tamamlama Evraklarının Tüm Bölümler için SON Teslim Tarihi 23 EKİM 2020 CUMA günü saat 17:00‘dır…!

Bu tarihten sonra gönderilen/getirilen staj dosyaları hangi bölümden olursa olsun, Kabul Edilmeyecektir…!

Staj yapan öğrencilerimizin, ilgili evrakları fiziki olarak fakülteye getirmeleri ve teslim etmeleri zorunlu değildir. Kargo aracılığılıyla staj evraklarınızı bölüm staj danışmanlarınıza gönderebilirsiniz. Kargo adresi olarak Turizm Fakültesini kullanabilirsiniz. Ancak bu noktada kayıp kargo veya evraklar ile kargo teslimatlarında yaşanan gecikmelerden öğrencinin kendisi sorumludur.

Staj teslim evraklarının tamamı EKSİKSİZ olarak gönderilmeli/getirilmelidir…!

Eksik evraklı staj dosyaları kabul edilmemektedir. Bu öğrencilerimizin stajlarını tekrarlamaları gerekir…!

13 Ekim 2020, Salı 266 kez görüntülendi