Fakültemizi yeni kazanan 1. sınıf ve ek yerleştirme ile fakültemizi kazanan öğrenciler için 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz döneminin ilk haftasında (05-09 Ekim 2020) tüm programlarda çevrimiçi  oryantasyon (uyum) programları düzenlendi.

 

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akademik Uyum Toplantısı

5 Ekim 2020 tarihinde 2020-2021 eğitim öğretim yılında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünü kazanan normal öğretim ve ikinci öğretim 1. Sınıf öğrencilerine yönelik bölüm başkanı Doç. Dr. Mustafa SANDIKCI tarafından akademik uyum toplantısı yapılmıştır. Toplantıda üniversite, kütüphane, bölüm temel dersleri, uzaktan eğitim sisteminin kullanımı, eğitim öğretim sınav yönetmeliği, disiplin yönetmeliği, ders seçme, başarı değerlendirme, danışmanlık hizmetleri, öğrenci değişim programları, çift anadal- yandal yatay geçiş esasları, öğrenci bilgi sistemi ve bölüm hakkında bilgiler aktaran SANDIKCI;  öğrencileri üniversite yaşamına uyum, mesleki gelişim, kariyer ve benzeri konularda bilgilendirdi.

Akademik uyum kapsamında eğitim öğretim süreçleri hakkında bilgiler alan öğrenciler merak ettikleri hususları da sorma imkânı buldular. Her bir program için bir saat süren akademik uyum toplantılarına Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Osman KAZANCI ve Öğr. Gör. Esna METE de katılım sağlamışlardır.

 

Turizm İşletmeciliği Bölümü Akademik Uyum Toplantısı

7 Ekim 2020 Çarşamba günü 15:15-16:00 saatleri arasında Dr. Öğr. Üyesi Esra CİĞERCİ 2020-2021 eğitim-öğretim yılı 1. sınıf öğrencileri ile akademik uyum kapsamında çevrimiçi olarak bir araya geldi. Öğrenciler akademik uyum programı doğrultusunda üniversitemiz, fakültemiz ve bölüm hakkında genel olarak bilgilendirilirken eğitim süreçleri hakkında detaylı bilgiye sahip oldular.

 

Turizm Rehberliği Bölümü Akademik Uyum Toplantısı

Turizm Rehberliği bölümünü yeni kazanan öğrencilere 05 Ekim ve 07 Ekim 2020 tarihlerinde oryantasyon eğitimi verilmiştir. 05 Ekim 2020’de düzenlenen eğitim Turizm Rehberliği bölümü ikinci örgün öğretim öğrencileri için gerçekleştirilmiş ve 42 öğrenci bu etkinliğe katılım sağlamıştır. 07 Ekim 2020’de düzenlenen eğitim ise 34 öğrencinin katılımı ile Turizm Rehberliği bölümü birinci örgün öğretim öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilmiştir. Etkinlik bitiminde öğrencilerden eğitimin içeriği ve katkısı yönünde görüşler alınmıştır. Öğrencilerin geneli etkinliğin verimli geçtiğini ve en kısa sürede yüz yüze eğitime geçmek istediklerini belirtmişlerdir.

09 Ekim 2020, Cuma 211 kez görüntülendi