Değerli öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı dersleri Uzaktan Öğretim Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır. Sisteme ues.aku.edu.tr ya da uemyoders.aku.edu.tr adresini kullanarak giriş yapılabilmektedir. Uzaktan Öğretim Öğrenme Yönetim Sistemi için OBİS’te kullandığınız kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanmanız gerekmektedir.

Fakültemiz web sayfasında ilan edilen ders programına göre ilgili saatte ilgili ders uzaktan eğitim sisteminden canlı ders ve forumlar ile takip edilecektir. Ders programındaki dersin ilk saati canlı olarak; diğer saatleri ise takip eden saatler için oluşturulacak forumlarda işlenecektir. Derslerin işlenişi ve izlenceler hakkında ilgili dersin öğretim elemanı tarafından gerekli bilgilendirmeler, ders programındaki canlı derste (Örn. 5 Ekim Pazartesi saat 08.30’da başlayan 3 saatlik bir derste 08.30-09.20 arasındaki ilk saat canlı, diğer saatler forum şeklinde) yapılacaktır.

Ögrenciler için Uzaktan Öğretim Öğrenme Yönetim Sistemine Giriş Eğitim Videosu

04 Ekim 2020, Pazar 4264 kez görüntülendi