2019-2020 Eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sonu itibariyle son sınıfta olan ve staj yapması gereken ancak Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 Yaz Döneminde staj yapacak işletme bulamayan fakültemiz öğrencilerinin istemeleri halinde 60 iş günü staj yerine işletmelerde yapacakları çalışmalara uygun olarak 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz dönemine mahsus olmak üzere proje/ödev yöntemi ile stajlarını gerçekleştirme imkanı getirilmiştir. Bu kapsamdaki öğrencilerimiz aşağıdaki tablodaki staj komisyonu öğretim elemanları ile iletişim kurabilir ve e-posta ile başvuruda bulunabilirler. E-posta gönderirken öğrencilerin Adı-Soyadı-Öğrenci Numarası ve Cep Telefonu bilgilerini göndermeleri gerekmektedir. Başvuru yapan öğrencilerimizin proje/ödevleri ne zaman ve hangi yöntemlerle yapabilecekleri her bölümün staj komisyonlarında alınacak kararlar ile ileri bir tarihte belirlenip duyurulacaktır.

 

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü  (smutluc@aku.edu.tr)
Turizm Rehberliği Bölümü  /  Seyahat İşletmeciliği Bölümü Arş. Gör. Ali KABAKULAK  (alikabakulak@aku.edu.tr)
Turizm İşletmeciliği Bölümü  /  Konaklama İşletmeciliği Bölümü Arş. Gör. Mehmet BOYRAZ (mboyraz@aku.edu.tr)

 

2019-2020 Eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sonu itibariyle son sınıf olmayan öğrenciler için bu yıl staj yapma zorunluluğu bulunmamaktadır. Bu öğrenciler stajlarını proje/ödev yöntemi ile yapamazlar. Ayrıca son sınıf öğrencilerimiz, işletmelerde staj yapma imkanı bulabilmeleri durumunda kendi istekleri ile tüm risk ve sorumlulukları kabul ederek, aşağıda belirtilen formatta ıslak imzalı bir staj beyan dilekçesi ile 05 Haziran 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar şahsen/posta/kargo yoluyla başvurmaları halinde işletmelerde staj yapabileceklerdir. Bu öğrencilerimiz en erken 15 Haziran 2020 Pazartesi tarihi itibariyle stajlarına başlayabileceklerdir. Posta ve kargolarda meydana gelebilecek kaybolma ve gecikmelerden evrak gönderen öğrencilerimiz sorumludur.

 

Staj Başvuru Beyan Dilekçesi örneği için tıklayınız…

 

Adres: Afyon Kocatepe üniversitesi, Turizm Fakültesi, 5. Eğitim Binası, ANS. Kampüsü, Gazlıgöl Yolu, 03200 Afyonkarahisar.

18 Mayıs 2020, Pazartesi 2473 kez görüntülendi