3. sınıftaki öğrenciler için 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz döneminde staj yapma zorunluluğu bulunmamakla birlikte salgın sonrası ileriki yıllarda stajlarını yapmaları önerilmektedir. 3. sınıftaki öğrenciler sadece kendi istekleri ve tüm risk ve sorumlulukları kabul ederek kendilerine staj yapacak işletme bulmaları halinde staj yapabileceklerdir. 3. Sınıf öğrencilerimiz proje/ödev yöntemi ile staj yapamazlar. 3. sınıftaki öğrencilerin kendi istekleri ile staj yapmak üzere staj işletmesi bulmaları halinde aşağıdaki staj başvuru evrakları ile birlikte belirtilen formatta ıslak imzalı bir staj beyan dilekçesi ile 29 Mayıs 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar şahsen/posta/kargo yoluyla başvurmaları halinde işletmelerde staj yapabileceklerdir. Bu öğrencilerimiz en erken 15 Haziran 2020 Pazartesi tarihi itibariyle stajlarına başlayabileceklerdir.

3. sınıf öğrencilerimiz 05 Haziran 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar staj için gerekli başvuru evraklarını staj yapacakları işletmelere onaylatmış olmalı ve ıslak imzalı staj beyan dilekçesi ile birlikte şahsen/posta/kargo yoluyla Turizm Fakültesine ulaştırmalıdırlar. Eksik evrak ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Posta ve kargolarda meydana gelebilecek kaybolma ve gecikmelerden evrak gönderen öğrencilerimiz sorumludur.

 

Staj Başvuru Beyan Dilekçesi örneği için tıklayınız…

 

Adres: Afyon Kocatepe üniversitesi, Turizm Fakültesi, 5. Eğitim Binası, ANS. Kampüsü, Gazlıgöl Yolu, 03200 Afyonkarahisar.

18 Mayıs 2020, Pazartesi 1322 kez görüntülendi