Değerli Öğrencilerimiz,

 

2019-2020 Yılı Bahar Dönemi eğitim-öğretim süreci 26 Mart 2020 tarihli YÖK tarafından yapılan basın açıklaması doğrultusunda, sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürülmeye karar verilmiştir. Yani bahar döneminde yüz-yüze eğitim yapılmayacaktır.

Üniversitemiz uzaktan eğitim, açık-öğretim ve dijital öğretim imkanları altında sunamayacakları programları/dersleri ve uygulamalı dersleri yaz aylarında belirleyeceği takvim içinde tamamlayacaktır. İlerleyen tarihlerde Üniversitemiz tarafından belirlenecek yoğunlaştırılmış telafi programı oluşturulması ve uygulamalı derslerin tamamlanması beklenmektedir. Bu konuda belirlenecek program ve tarihlerin takibinin yalnızca Üniversitemiz resmi kanallarından ve web sitesi aracılığıyla takip edilmesi önem arz etmektedir.

İşbaşı Uygulamalı Eğitim ve Staj‘ın durumu ile ilgili açıklamalar ilerleyen tarihlerde fakültemiz web sitesi üzerinden duyurulacaktır.

Yaz okulunun bitiş tarihleri göz önünde tutularak gelecek yıl için 2020-2021 eğitim öğretim takvimini belirlenecektir.

 

Üniversitemizin Uzaktan Öğretim Öğrenme Yönetim Sistemi hakkında bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Not: Yürürlükte olan ders programlarındaki ders saatlerinde öğretim elemanlarımız tarafından Öğrenme Yönetim Sisteminde forum oluşturularak öğrencilerimizin derse ilişkin soruları öğretim elemanlarımızca cevaplanacaktır.

27 Mart 2020, Cuma 1315 kez görüntülendi