Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi tarafından 6. İstihdam ve Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.

Turizm Fakültesi fuaye alanında gerçekleştirilen 6. İstihdam ve Kariyer Günlerinin açılışına AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker ve Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hasan Hüseyin Soybalı ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Avan, Turizm Fakültesi öğretim üyeleri ve Turizm Fakültesi öğrencileri, Afyon Meslek Yüksekokulu, Emirdağ Meslek Yüksekokulu ve Sandıklı Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile Afyonkarahisar merkezde yer alan Mesleki Teknik Anadolu liselerinden gelen öğrenciler katıldı.

Etkinlikte Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, sektör temsilcileri ile birlikte stantları gezerek verilen desteklerden ötürü katılımcılara teşekkür etti. Sektör temsilcilerine katılım belgelerinin verilmesinin ardından ise Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağında öğrenciler ve öğretim elemanları tarafından hazırlanan yemekler, Rektör Karakaş ile Rektör Yardımcıları ve öğretim üyeleri tarafından katılımcılara ve öğrencilere ikram edildi.

Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Muğla ve İzmir’deki oteller ile seyahat acentelerinin yer aldığı 6. İstihdam ve Kariyer Günleri etkinliğine Rixos Premium Bodrum, Sheraton Çeşme Hotel, Wome Deluxe, Waterworld Belek Hotel, Altın Yunus, Le Meridien, Baia Kemer Club, Kairaba Hotels, Kimeros Park, Boyalık Beach Çeşme, Double Tree by Hilton Afyonkarahisar, Alibey Hotels, Sandıklı Termal Park Resort, Radisson Blu, Voyage, Melih Turizm Seyahat Acentesi, Amara Sealight Elite, Odeon Tours, Sealight Resort, Korumar Hotel, Duja Hotel, Ramada Resort, Akrones Termal Hotel, Maxx Royal Resort, Grand Özgül Termal Hotel, Oruçoğlu Termal Hotel, Korel Termal Hotel, NG Hotels Afyon, İkbal Termal Hotel katıldı. Eğitim firmalarının da yer aldığı 6. İstihdam ve Kariyer Günleri etkinliğine ayrıca Student Travel Education Bureau, United Towers Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı, Worldwide Career ve Seans firmaları katılarak öğrencilere yurt dışı eğitim hakkında bilgiler verdi.

 

26 Şubat 2020, Çarşamba 530 kez görüntülendi