2019-2020 Eğitim-öğretim yılı yaz döneminde staj yapmak isteyen öğrencilerin staj başvuru evraklarını imzalı ve onaylı bir şekilde en geç 15 Mayıs 2020 Cuma günü 17:00’a kadar staj danışmanlarına getirmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.

• Staj Başvuru Süreçleri  Turizm Fakültesinin Tüm Bölüm Öğrencileri için Geçerlidir.
  • Staj Başvuru Evrakları Şahsen/Bireysel Olarak Teslim Edilmelidir.
  • Kargo ile gönderilen staj başvuru evrakları kabul edilmemektedir.
  • Son Başvuru Tarihi: 15 MAYIS 2020 CUMA 17:00

STAJ BAŞVURU EVRAKLARI
Staj Başvuru ve Kabul Formu (3 Adet)

• Fotoğraf (Her bir Nüsha için İlgili Yere Yapıştırılmış Olmalı.)
  • Gerekli Tüm Alanları Doldurulmuş (Staj Tarihleri, Ücret, İşletme Onaylı ve Mühürlü/İmzalı)
  • Öğrenci Tarafından da İmzalanmış
Staj Sigorta Formu (1 Adet)

STAJ BAŞVURU FORMU ONAY DANIŞMANLARI
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Arş. Gör. Asilhan Semih MUTLU
Turizm Rehberliği Bölümü  /  Seyahat İşletmeciliği Bölümü Arş. Gör. Ali KABAKULAK  /  Arş. Gör. Melisa ATEŞ
Turizm İşletmeciliği Bölümü  /  Konaklama İşletmeciliği Bölümü Arş. Gör. Mehmet BOYRAZ

• Staj Başvuru Formu Danışmana Onaylatıldıktan Sonra Tahakkuk Memuru ONUR CESUR KUDRET DURUDOĞAN’a Teslim Edilmelidir.

25 Şubat 2020, Salı 1864 kez görüntülendi