Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından 21-24 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılan incelemeler sonucunda akreditasyon almaya hak kazanmıştır. Türkiye de ilk ve tek akredite Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olma özelliği taşıyan Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün eğitim kalitesi tescillenmiştir. Bu sayede eğitim, öğretim, araştırma ve topluma hizmetin ilerletilmesi, sürekli iyileştirilmesi, böylece daha iyi eğitilmiş, niteliği yükseltilmiş bireylerin yetiştirilmesi toplum refahının ileri götürülmesi konularında önemli bir role sahip olunması hedeflenmektedir.

Bu süreçte emeği geçen fakültemiz ve üniversitemiz personeline yardım ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Diğer taraftan süreçlerin tamamında emekleri olan mezunlarımız ve öğrencilerimize katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

24 Aralık 2019, Salı 1047 kez görüntülendi