Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi 12 Aralık Perşembe günü Bilkent Otelde düzenlenen 8. Bilkent Turizm  Forumu’na katıldı. Forumda Türkiye’nin bir Gastronomi turizmi destinasyonu planlamasına yönelik görüş ve öneriler paylaşıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katılımıyla yöresel lezzetler tanıtıldı. Bir diğer konuk olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep’te destinasyon ve gastronomi turizmi adına yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Forumun konuşmacılarından ve ayrıca Bilkent Üniversitesi’nden mezun olan Masterchef Türkiye jüri üyesi  Somer Sivrioğlu’nun gastronomiyle tanışma hikayesi foruma büyük renk kattı. Ayrıca “Türk Mutfağında Bir Macera Anadolu” adli kitabı akü turizm fakültesi öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.

12 Aralık 2019, Perşembe 535 kez görüntülendi