AKÜ Gastronomi Kulübünün düzenlemiş olduğu workshop ve chefstalk etkinliğinde yeni yıl temalı strafor üzerine şeker hamuru kaplaması yapılmıştır.

Chef Tekin, şeker hamuruyla ilk kez tanışanlar için nasıl kullanılması gerektiği hakkında bilgi verdi. Workshop kapsamında  yeni yıl temalı strafor kaplama pastası yapımını gösteren chef, öğrencilerle bire bir ilgilenerek pasta yapımını tarif etti. Pastanın süslenmesinde yaratıcılıklarını kullanan öğrencilerden, düzenli çalışan en iyi öğrenciye ödül verilmiştir.

Turizm Fakültesi  Uygulama Binası Anfi  Salonda yapılan söyleşide, chef Tekin kariyer  ve mesleki bilgilerini öğrencilere aktardır. Figür çalışması yaparak katılımcılara küçük bir workshop tadında şeker hamuru çalışması yaptı. Workshopa katılan öğrencilere sertifikaları verildi.  Değerli şefimiz Betül Tekin’e Gastronomi Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Osman KAZANCI hocamız tarafından plaket verilerek etkinlik sonlandırıldı.

05 Aralık 2019, Perşembe 326 kez görüntülendi