Sevgili Turizm Fakültesi Öğrencilerimiz,

Orman Genel Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve toplumda çevre konusunda farkındalığı yükseltmek amacı ile öğrencilerden, askeri birliklere, sivil toplum örgütlerinden kamu kurum ve kuruluşlarına, esnafından işçisine, kısaca 7’den 77’ye toplumun bütün kesimlerinden vatandaşlarımızın katkılarıyla 11 Kasım 2019 günü saat 11:11’de 81 İlimizde aynı anda verilecek başlangıç ile ülke genelinde 11 milyon adet fidan toprakla buluşturulacaktır.

Üniversitemiz Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde de 11.11.2019 günü saat 11:11’de 6000 adet fidan dikimine başlanacak ve aynı gün içinde dikim tamamlanacaktır. Bu kapsamda Fakültemiz için belirlenen alana 11.11.2019 Pazartesi günü Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi I  sınavından sonra Birinci sınıf öğrencileri başta olmak üzere tüm öğrencilerimiz ile fidanları toprakla buluşturacağımız alana hareket edeceğiz.

Fakültemiz tüm öğrencilerini bu anlamlı hareket için Fidan Dikim Etkinliğine davet ediyoruz.

Fidan dikim alanına ulaşmak için tıklayınız.

07 Kasım 2019, Perşembe 323 kez görüntülendi