2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında üstten ders almak isteyen öğrencilerimizin öncelikle alttan verilmemiş hiç bir dersinin olmamasına ve Genel Not Ortalamasının en az 3,00 olmasına dikkat etmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimizin alttan veya bulunduğu sınıfta alması gereken dersi almadan üstten ders almamaları gerekmektedir.
3. sınıftaki öğrencilerimizin 4. sınıftan üstten ders almak istemeleri ve 4. sınıfa geçtiklerinde İşbaşı Uygulamalı Eğitime (30 kredi) katılmak istemeleri durumunda, mezuniyet için gerekli olan 240 kredi üzerine çıkmaları nedeniyle bu eğitime katılmaları mümkün olmayacaktır. Bu nedenle İşbaşı Uygulamalı Eğitime katılmak isteyen öğrencilerimizin üstten ders seçmemeleri gerekmektedir.
06 Eylül 2019, Cuma 9851 kez görüntülendi