2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde İşbaşı Uygulamalı Eğitime katılmak isteyen ancak henüz işletme bulamayan öğrencilerimizin 11 Eylül Çarşamba 2019 saat 17:00‘a kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

İşbaşı Uygulamalı Eğitime katılacak öğrencilerin, otel işletmesini bireysel olarak kendisinin bulması gerekmektedir. İşletmesini bireysel olarak ayarlayamayan öğrencilerimiz için fakültemiz tarafından gerekli girişimler başlatılacaktır.

Başvuru için Form 1: Öğrenci Beyan ve Taahhütnamesi 3 nüsha doldurulmalı ve ilgili evraklar Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Turizm İşletmeciliği Bölümü araştırma görevlilerine teslim edilmelidir.

NOT: İşbaşı Uygulamalı Eğitime katılacak öğrencilerimizin, ders kayıt haftasında Öğrenci İşleri Bilgi Sisteminde ders seçimi yaparken sadece “İşbaşı Uygulamalı Eğitim-30 AKTS” dersini seçmeleri ve daha sonra ders kayıtlarını kesinleştirmeleri gerekmektedir.

İşbaşı Uygulamalı Eğitim Öğrenci Beyanname ve Taahhütname Formu için tıklayınız…

02 September 2019, Monday 303 kez görüntülendi