Turizm Fakültesi olarak 2018-2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 01 Mayıs 2019 Çarşamba günü Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra idari ve akademik personelin katılımıyla gerçekleşti. Mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, diğer Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürleri,  Öğretim Elemanları ve Sektör Temsilcileri katıldı. Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümlerinde dereceye giren öğrencilere günün anısına plaketleri verildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Bölüm Başkanları ve bölüm birincileri birer konuşma yaptı. Program akışına uygun olarak öğrencilerin hazırlamış olduğu zeybek gösterileri sunulduktan sonra bölümlere ait sinevizyon gösterileri katılımcılarla paylaşıldı. Daha sonra mezunlar sahneye davet edilip mezuniyetin sonunda kep atma töreni yapıldı. Kep atma törenin ardından Öğr. Gör. Hayati Ulusay tarafından Atatürk Kongre Merkezinde açılan sergi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Öğretim Elemanları, sektör temsilcileri, öğrenciler ve aileleri tarafından gezildi. Mezuniyet programının ardından Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri ve Öğretim Elemanları tarafından hazırlanan ve Turizm İşletmeciliği öğrencileri tarafından servis edilen ikramlar törene katılan misafirlere sunuldu.

06 Mayıs 2019, Pazartesi 1022 kez görüntülendi