Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Dekanlık görevi için devir teslim töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen törenle Turizm Fakültesi Dekanlığına, Rektör Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Şuayip Özdemir yerine Prof. Dr. İsa Sağbaş getirildi.

Turizm Fakültesindeki devir teslim törenlerine katılan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Turizm Fakültesinin daha önce rektör yardımcısı olarak görev aldığı süre boyunca iyi ilişkiler kurulan fakülteler arasında olduğunu belirtti. Karakaş, “Var olan ivmenin yükselerek devam etmesini umuyoruz. Biz yönetim olarak istişareye açık bir sistem uygulayacağız. Her birimin kendisine has özellikleri var. Bu özellikleri ön plana çıkaracak ve bu özellikler bağlamında istişarelerimiz olacak. Bu açıdan yeni dekanlarımızdan bu çıtayı daha üst noktalara taşımasını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Turizm Fakültesinde gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir ise yürüttükleri görevin bir bayrak yarışına benzediğini ve bu bayrağı layığıyla taşıyacağına inandığı Prof. Dr. İsa Sağbaş’a devretmekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş ise Prof. Dr. Özdemir’in Turizm Fakültesinde çok değerli çalışmalar gerçekleştirdiğini, kendisinin de bu çalışmaları daha üst noktalara taşımak için emek vereceğini kaydetti.

 

30 Nisan 2019, Salı 1240 kez görüntülendi