Resmi Gazete’de yayımlanan 2019/84 sayılı karar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın göreve başlamasının ardından yönetim kadrosunda yeni atamalar yapıldı. Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin yönetim kadrosunda bulunan Rektör Yardımcılığı görevlerinden birisine de 22 Nisan 2019 tarihi itibariyle Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir atandı. Dekanımızı tebrik ediyor ve yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Prof. Dr. Şuayıp Özdemir

1967 yılında Kırşehir’in Kaman ilçesinde doğdu ve ilkokul, ortaokul ve liseyi burada bitirdi. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümü ile başlayan üniversite hayatı, Kırıkkale Üniversitesi SBE İşletme yüksek lisans ve doktorası ile devam etti. Dışardan yüksek lisans yaparken 1993-95 yılları arasında özel sektörde çalıştı. 2000 yılından itibaren Afyon Kocatepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü Pazarlama Anabilim dalında önce yardımcı doçent olarak, 2007 yılından itibaren doçent olarak ve 2012 yılından itibaren de profesör olarak çalışmaya devam etti. 2011-2013 yılları arasında Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokul müdürlüğü, 2013-2019 yılları arasında kurucusu olduğu Turizm Fakültesinde dekanlık,  2013-2018 yılları arasında İşletme bölüm başkanlığı yaptı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

25 Nisan 2019, Perşembe 2986 kez görüntülendi