Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Kim Bilir” sloganıyla Türkiye Geneli düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışması bölge finali 24 Mart 2019 tarihinde Denizli’de yapıldı. Ege bölgesinde yer alan Gençlik Merkezlerini temsilen il birincileri Denizli’de bölge birinciliği için yarıştırlar. Afyonkarahisar ilini temsilen üniversite kategorisinde Gastrononomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencimiz Türker AYDIN’ın yer aldığı grup  Denizli’de bölge birincisi oldular. Bölgeyi temsilen Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye finalinde diğer bölge birincileri ile yarışacaklardır. Turizm Fakültesi  olarak ilimizi en iyi şekilde temsil eden ve  bölge birincisi olan Türker Aydın, Ahmet M. Şahin ve Melike Özenci adlı gençlerimizi kutluyor Türkiye Finalinde kendilerine başarılar diliyoruz.

28 Mart 2019, Perşembe 408 kez görüntülendi