Afyon Kocatepe Üniversitesi Gastronomi Kulübü ve Kısık Ateş Sosyal Sorumluluk platformu ile ürünü tanı eğitimi gerçekleştirilmiştir. Chef Elif Çıtak ile İrem Şenol’un anlatımı ve tanıtım  videosu ile Kısık Ateş öğrencilere tanıtılmıştır.

Ürünü tanı- tahıllar konusu ile Chef Rıza Belenkaya ile söyleşi gerçekleştirilmiştir. Tahılların tarihsel gelişimi hakkında bilgi veren Belenkaya, tahılların geçmişten günümüze orjinalliğini ve doğallığını kaybettiğini belirtmiştir. Toplum olarak doğal ürünlere geri dönmemiz gerektiğinin altını çizen Belenkaya,  bu geri dönüşte birey olarak herkesin özellikle de Gastronomi eğitimi alan öğrencilerin sorumluluk almak zorunda olduğunu vurgulamıştır.

Eğitim sonrasında Kısık Ateşin gelenekselleşmiş Bilgi Yarışması 20 katılımcının kıyasıya mücadelesi ile gerçekleştirildi.  Dereceye giren öğrencilere Kısık Ateş Kiti hediye edildi. Eğlenceli ve soluk soluğa yarışan öğrenciler mutlu bir şekilde yarışma alanında ayrıldı.

Etkilik ve yarışmanın gerçekleşmesinde katılımcı öğrenciler başta olmak üzere, Rıza Belenkaya, İrem Şenol, Elif Çıtak ve  Kısık Ateş ekibine ve özverili çalışmalarından dolayı Gastronomi kulübüne teşekkürlerimizi sunarız.

12 Mart 2019, Salı 223 kez görüntülendi