Turizmin Geleceği Platformu tarafından organize edilen 3. Genel Kurul Toplantısı 8-9 Şubat tarihinde, 36 Üniversitenin Gastronomi ve Turizm topluluklarının katılımıyla İstanbul Gastronometro’da gerçekleşmiştir. Kurulda yönetim kurulu seçimlerinin yanı sıra eğitimler ve ödül törenleri yapılmıştır. Afyon Kocatepe Üniversitesi, Turizm Fakültesine bağlı olarak faaliyet gösteren Gastronomi Kulübü platforma davet edilerek üniversitemizi temsil etmiştir.

Platformda Vedat DEMİR, Tayfun KARAYEL, Dr. Enes ASLAN , Tangör TAN ve Gastronometro direktörü Maximillian J.W Thomea katılımıyla gerçekleşen workshop ve seminerler düzenlenmiştir.

Turizmin Geleceği 3. Kulüp Ödülleri oylamasında en başarılı afiş tasarımı ödülüne layık görülen gastronomi kulübünün ödülü, Turizmin Geleceği Platform Başkanı Çağatay Kaan Eren tarafından Gastronomi Kulübü Başkanı Tolga Kaya’ya taktim edilmiştir.

Gastronomi Kulübünü üniversitemizi temsil ettikleri ve elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ederiz..

13 Şubat 2019, Çarşamba 366 kez görüntülendi