Gastronomi Öğrencilerinin Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışması Başarısı

Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Derneği’ nin 16-19 Ocak 2019 tarihinde Antalya ANFAŞ fuarında düzenmiş olduğu ‘gelenekten geleceğe’ yemek yarışmasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri Tolga Kaya, Filiz Arslan,  Lena Gökçe Bay , Samet Yılmaz ve Batuhan Eryiğit,  Öğr. Gör.  Osman KAZANCI koordinatörlüğünde üniversitemiz ve fakültemizi temsil etmişlerdir.

Öğrencilerimiz Ayyıldızlı şefler ekip yarışmasında 3 bronz ,

Bireysel bayan şeflerden 1 gümüş 1 bronz,

Yöresel pilav yarışmasında 1 gümüş ve klasman kupası,

Minimalist zeytinyağı ve meze yarışmasında 3 bronz,

Kapalı kutu yarışmasında 2 gümüş, toplamda  7 bronz 4 gümüş ve 1 klasman kupası kazanmışlardır.

TAFED Başkanı Zeki Açıköz ve AGEB Başkanı Mustafa Erol gala gecesinde öğrencilerimizi elde ettiği başarılar için tebrik etmişlerdir.  fakülte öğrencilerimizi elde ettiği başarılar gala gecesinde tarafından özellikle  tebrik etmişlerdir.

  

Faculty of Tourism

Faculty Turizm

ECTS Package

tt2

baglantilar