Girişimcilik Paneli Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir’in Moderatörlüğünde Gerçekleştirildi

19 Aralık 2018 Çarşamba günü Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Uygulamalı Girişimcilik dersi kapsamında “Girişimcilik Paneli” düzenlendi. Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilen panele moderatörlük yapan Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Şuayıp Özdemir’in yanı sıra AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, İ.İ.B.F. Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Selçuk Akçay, işadamları, AKÜ öğretim elemanları ve öğrenciler ile genç girişimciler katıldı.