Toggle global navigation
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi
Toggle global navigation
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe ve Tanıtım
Dekanın Mesajı
Yönetim
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
Danışma Kurulu
Fakülte Koordinatörlükleri/Komisyonları
Kariyer Temsilcisi
Uygulamalı Eğitimler Komisyonu
Mezun İlişkileri Birim Koordinatörlüğü
Yabancı Dil Eğitim – Öğretim Koordinatörü
İstihdam ve Kariyer Günleri Birim Komisyonu
Değişim Programları
Akademik Personel
İdari Personel
Logo
İç Kontrol
Misyon-Vizyon
Organizasyon Şeması
Görev Tanımları
İş Akış Süreçleri
Risk Değerlendirme
Risk Değerlendirme Tablosu
Risk Eylem Planı
Risk Oylama Formu
Bütünleşik Anket Sistemi
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Hassas Görevler
Birim Faaliyet Raporu
Birim Değerlendirme Raporu
Göstergeler
Kalite
Kalite Politikası
Birim Kalite Komisyonu
Program Akreditasyonu
BİR-İÇ-DEĞE-R
EĞİTİM-ÖĞRETİM
Akademik Takvim
Ders Programları
Akademik Danışmanlar
Öz Değerlendirme
Öz Değerlendirme Takımları
Öz Değerlendirme Raporları
Akran Değerlendirme
Akran Değerlendirme Takımları
Akran Değerlendirme Raporları
Birim Değerlendirme Raporları
Program ve Ders Bilgi Paketi
Çift Anadal ve Yandal Programı
İşletmede Mesleki Eğitim
Staj
İngilizce Hazırlık Programı
Pedagojik Formasyon Eğitimi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yönergesi
BÖLÜMLER
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Genel Tanıtım
Bölüm Başkanının Mesajı
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Öğretim Elemanları
Bölüm Komisyonları
Bölüm İş Akış Şemaları
Müfredat
Çift Anadal ve Yandal Programları
Kalite Güvence Sistemi
Öz Değerlendirme Raporları
2021 ÖDR
2022 ÖDR
2023 ÖDR
Akran Değerlendirme Raporları
2021 ADR
2022 ADR
2023 ADR
Turizm İşletmeciliği
Genel Tanıtım
Bölüm Başkanının Mesajı
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Öğretim Elemanları
Bölüm Komisyonları
Bölüm İş Akış Şemaları
Müfredat
Çift Anadal ve Yandal Programları
Kalite Güvence Sistemi
Öz Değerlendirme Raporları
2021 ÖDR
2022 ÖDR
2023 ÖDR
Akran Değerlendirme Raporları
2021 ADR
2022 ADR
2023 ADR
Turizm Rehberliği
Genel Tanıtım
Bölüm Başkanının Mesajı
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Öğretim Elemanları
Bölüm Komisyonları
Bölüm İş Akış Şemaları
Müfredat
Çift Anadal ve Yandal Programları
Kalite Güvence Sistemi
Öz Değerlendirme Raporları
2021 ÖDR
2022 ÖDR
2023 ÖDR
Akran Değerlendirme Raporları
2021 ADR
2022 ADR
2023 ADR
Sayısal Veriler
ÖĞRENCİ
FAALİYETLER
Etkinlikler
Eğiticilerin Eğitimi
Kariyer Günleri
Toplumsal Katkı
Video Arşivi
Lisansüstü Tezler
Akademik Yayınlar
MEZUNLAR
Birincilerimiz
Mezun Sayıları
Mezunlar Derneği (AKÜTURMED)
E-YAYINLAR
Kocatepe Turizm Araştırmaları Dergisi (KOTAD)
Fakülte Bülteni
Öğrenci Bülteni
20. YIL
Dekanımızdan
Müdürlerimiz/Dekanlarımız
20. Yıl Logosu
Zaman Tüneli
Bugünden
Etkinlikler
Sponsorlar
ANA SAYFA
E-POSTA
TELEFON REHBERİ
İLETİŞİM
TR
EN
E-POSTA
TELEFON REHBERİ
İLETİŞİM
TR
EN
×
Ara
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe ve Tanıtım
Dekanın Mesajı
Yönetim
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
Danışma Kurulu
Fakülte Koordinatörlükleri/Komisyonları
Kariyer Temsilcisi
Uygulamalı Eğitimler Komisyonu
Mezun İlişkileri Birim Koordinatörlüğü
Yabancı Dil Eğitim – Öğretim Koordinatörü
İstihdam ve Kariyer Günleri Birim Komisyonu
Değişim Programları
Akademik Personel
İdari Personel
Logo
İç Kontrol
Misyon-Vizyon
Organizasyon Şeması
Görev Tanımları
İş Akış Süreçleri
Risk Değerlendirme
Risk Değerlendirme Tablosu
Risk Eylem Planı
Risk Oylama Formu
Bütünleşik Anket Sistemi
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Hassas Görevler
Birim Faaliyet Raporu
Birim Değerlendirme Raporu
Göstergeler
Kalite
Kalite Politikası
Birim Kalite Komisyonu
Program Akreditasyonu
BİR-İÇ-DEĞE-R
EĞİTİM-ÖĞRETİM
Akademik Takvim
Ders Programları
Akademik Danışmanlar
Öz Değerlendirme
Öz Değerlendirme Takımları
Öz Değerlendirme Raporları
Akran Değerlendirme
Akran Değerlendirme Takımları
Akran Değerlendirme Raporları
Birim Değerlendirme Raporları
Program ve Ders Bilgi Paketi
Çift Anadal ve Yandal Programı
İşletmede Mesleki Eğitim
Staj
İngilizce Hazırlık Programı
Pedagojik Formasyon Eğitimi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yönergesi
BÖLÜMLER
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Genel Tanıtım
Bölüm Başkanının Mesajı
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Öğretim Elemanları
Bölüm Komisyonları
Bölüm İş Akış Şemaları
Müfredat
Çift Anadal ve Yandal Programları
Kalite Güvence Sistemi
Öz Değerlendirme Raporları
2021 ÖDR
2022 ÖDR
2023 ÖDR
Akran Değerlendirme Raporları
2021 ADR
2022 ADR
2023 ADR
Turizm İşletmeciliği
Genel Tanıtım
Bölüm Başkanının Mesajı
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Öğretim Elemanları
Bölüm Komisyonları
Bölüm İş Akış Şemaları
Müfredat
Çift Anadal ve Yandal Programları
Kalite Güvence Sistemi
Öz Değerlendirme Raporları
2021 ÖDR
2022 ÖDR
2023 ÖDR
Akran Değerlendirme Raporları
2021 ADR
2022 ADR
2023 ADR
Turizm Rehberliği
Genel Tanıtım
Bölüm Başkanının Mesajı
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Öğretim Elemanları
Bölüm Komisyonları
Bölüm İş Akış Şemaları
Müfredat
Çift Anadal ve Yandal Programları
Kalite Güvence Sistemi
Öz Değerlendirme Raporları
2021 ÖDR
2022 ÖDR
2023 ÖDR
Akran Değerlendirme Raporları
2021 ADR
2022 ADR
2023 ADR
Sayısal Veriler
ÖĞRENCİ
FAALİYETLER
Etkinlikler
Eğiticilerin Eğitimi
Kariyer Günleri
Toplumsal Katkı
Video Arşivi
Lisansüstü Tezler
Akademik Yayınlar
MEZUNLAR
Birincilerimiz
Mezun Sayıları
Mezunlar Derneği (AKÜTURMED)
E-YAYINLAR
Kocatepe Turizm Araştırmaları Dergisi (KOTAD)
Fakülte Bülteni
Öğrenci Bülteni
20. YIL
Dekanımızdan
Müdürlerimiz/Dekanlarımız
20. Yıl Logosu
Zaman Tüneli
Bugünden
Etkinlikler
Sponsorlar
Genel
26.04.2018 DERSLİK DEĞİŞİKLİKLERİ HAKKINDA
25 Nisan 2018, Çarşamba
61 kez görüntülendi