Turizm Fakültesi Tüm Bölümler  için 2017 – 2018 Güz Dönemi Final Sınavları Takvimi Belirlenmiştir. Aşağıdaki Linkten Programa Ulaşabilirsiniz.

 

DİKKAT !!! Sınav Takvimi Değişkenlik Gösterebilir, Lütfen Programın Sürekli Güncel Halini Kontrol Ediniz…! 

 

NOT 1: Alandışı Dersler için Sınavlar Dersin Yapıldığı Fakültede Yapılacaktır. İlgili Fakültenin Sınav Programını Kontrol Ediniz !

NOT 2: Sınav Yeri Duyuru Panosu, Web Sitemiz ve Öğrenci İşleri Duyuru Televizyonunda İlan Edilecektir.

NOT 3: Sınav Yeri / Salonu Duyuru Panosu, Web Sitemiz ve Öğrenci İşleri Duyuru Televizyonunda Günlük Olarak İlan Edilecektir.

NOT 4: Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği Bölümlerinde 1., 2.  ve 3. Sınıftan Alttan Dersleri Olan Öğrenciler; Ders Programlarında Yer Alan Farklı Ders Adında Eşlenik Olarak Kabul Edilen Derslerin Sınavlarına Gireceklerdir. Lütfen Eşdeğer Dersinize Karşılık Gelen Dersleri Sınav Programından Takip Ederek, Belirtilen Derslerin Sınavlarına Giriniz !!

NOT 5: Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği Bölümlerinde 1., 2.  ve 3. Sınıftan Alttan Dersleri Olan Öğrenciler Aynı Dersi Hangi Sınıf ile Birlikte Alıyor ise İlgili Dersin Sınavına da O Sınıflarla Birlikte Gireceklerdir.Lütfen Eşdeğer Dersinize Karşılık Gelen Dersleri Sınav Programından Takip Ederek, Belirtilen Derslerin Sınavlarına Giriniz !!

NOT 6: DİKKAT !!! Sınav Takvimi Değişkenlik Gösterebilir, Lütfen Programın Sürekli Güncel Halini Kontrol Ediniz…!

NOT 7: DİKKAT !!! Sınav Kurallarını dikkatlice okuyarak bu kurallara uyunuz

DİKKAT !!! Sınav Takvimi Değişkenlik Gösterebilir, Lütfen Programın Sürekli Güncel Halini Kontrol Ediniz…! 

 

Güz Dönemi Vize Sınav Programına Ulaşmak için Tıklayınız…

19 Aralık 2017, Salı 143 kez görüntülendi