Afyon Kocatepe Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik “Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçakçılık” Konusu Üzerine Turizm Fakültesi Uygulama Binası 1. Kat Amfi Salonunda    18 aralık Pazartesi Saat 14:00 da Seminer  Düzenlenecektir.

Seminer İçeriği ;

  • Ürünlerimiz,
  • Üretim Aşamaları  ,
  • Bıçak ve Bıçak çeşitleri,
  • Temel Kesim Teknikleri ,
  • Bıçak Masatlanması ve Bilenmesi ,
  • Bıçak Seçimindeki Önemli Faktörler ,
  • Kimler Pirge kullanabilir?
  • Müşteri Memnuniyeti ,
  • Soruların cevaplandırılması şeklinde olacaktır.

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Davetlidir.

 

 

12 Aralık 2017, Salı 110 kez görüntülendi