Sevgili Öğrenciler,

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Turizm Fakültesi ve Meslek Yüksekokulları öğrencilerimizin kariyer planlamalarına destek olmak, öğrencilerimizi sektör temsilcileriyle buluşturarak staj bağlantıları ve iş başvurusu yapabilmelerine  fırsat sağlamak amacıyla 01 Mart 2017 Çarşamba günü 10-18 saatleri arasında 3. Geleneksel İstihdam ve Kariyer Günleri Düzenlenecektir. Programımız Afyon Kocatepe Üniversitesi  Ahmet Necdet Sezer Kapmüsü  İçerisinde Yer Alan Atatürk Kongre Merkezi’nde Yapılacak Olmakla Birlikte Tüm Öğrencilerimiz Davetlidir.

Özellikle Sektör İle Bağlantısı Olmayıp Staj Yeri Ayarlayacak Öğrencilerimizin Kesinlikle Katılması Gereken Önemli Bir Fırsattır.Stajını Yapmış Olup İş Arayan Öğrencilerimiz İçinde Oteller Hakkında Bilgi Alabilecekleri ve Soru Sorabilecekleri Bir Ortam Olacaktır.Bunun Yanısıra Sektör Temsilcilerinin Bir Sonraki Sene Kariyer Günlerine Katılım Durumları Bir Önceki Sene Otellere Gösterilen İlgiye Göre Şekillenmektedir. Bu Yüzden Öğrencilerimizin Kariyer Günlerinde Yoklama Nerede Alınıyor Sorularını Sormak Yerine Sektör Temsilcileri İle Görüşmeleri Önem Arzetmektedir.  Çünkü Program Sizin İçin Organize Edilmektedir.Bu Bağlamda Davet Ettiğimiz Sektör Temsilcileri Hakkında Bilgi Sahibi Olmanız Staj ve İş Görüşmelerinde Faydanıza Olacaktır. Sektör Temsilcileri Hakkında Bilgi Edinmek İçin İsimlere Tıklayınız.

Altın Yunus Resort & Termal Otel

D- Resort Göcek Hotel