Turizm Fakültesi Tüm Bölüm Programları için 2016 – 2017 Güz Dönemi Vize Sınavları Takvimi Belirlenmiştir. Aşağıdaki Linkten Programa Ulaşabilirsiniz.

NOT 1: Alandışı Dersler için Sınavlar Dersin Yapıldığı Fakültede Yapılacaktır. İlgili Fakültenin Sınav Programını Kontrol Ediniz !
NOT 2: Sınav Yeri / Salonu Duyuru Panosu, Web Sitemiz ve Öğrenci İşleri Duyuru Televizyonunda Günlük Olarak İlan Edilecektir.
NOT 3: Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği Bölümlerinde 1. ve 2. Sınıftan Alttan Dersleri Olan Öğrenciler; Ders Programlarında Yer Alan Farklı Ders Adında Eşlenik Olarak Kabul Edilen Derslerin Sınavlarına Gireceklerdir. Lütfen OBİS Sisteminizde Yer Alan Derslerinizi Kontrol Ediniz !
NOT 4: Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği Bölümlerinde 1. ve 2. Sınıftan Alttan Dersleri Olan Öğrenciler Aynı Dersi Hangi Sınıf ile Birlikte Alıyor ise İlgili Dersin Sınavına da O Sınıflarla Birlikte Gireceklerdir. Lütfen OBİS Sisteminizde Yer Alan Derslerinizi Kontrol Ediniz !
NOT 5: DİKKAT !!! Sınav Takvimi Değişkenlik Gösterebilir, Lütfen Programın Sürekli Güncel Halini Kontrol Ediniz…!

Güz Dönemi Sınav Programına Ulaşmak için Tıklayınız…

03 Kasım 2016, Perşembe 101 kez görüntülendi