Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri, Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Antalya Mutfak Şefleri Birliği Derneği işbirliğinde 13-16 Ocak 2016 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen VIII. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması’da üçüncü oldu.
AKÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde okuyan Şahinde Nur Güneş, Samet Yılmaz, Sevde Durman ve Melahat Bayram’dan oluşan ekip, ilk defa katılım gösterdikleri yarışmada sosunda Afyon kaymağını kullandıkları “Tavuk Güzelleme” isimli tabaklarıyla Üniversiteli Şefler kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.
21 Ocak 2016, Perşembe 165 kez görüntülendi