Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Mengen Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin destekleriyle 25 Nisan-2 Mayıs 2015 tarihleri arasında Mengen’de gerçekleştirilen “1. Ulusal Aşçılık Kampı”na katıldılar.

Bölüm öğrencileri Şahinde Nur Güneş, Mertcan Zengince ve Fati Büşra Pınar’ın katıldığı ve Aşçılar Okulu Mezunlar Derneği koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar ünlü şeflerden pratik ve uygulamalı eğitimler alma fırsatı buldu.

Kampta Türkiye’de eğitim veren üniversitelerin “Aşçılık”, “Gastronomi”, “Gastronomi ve Mutfak Sanatları”, “Mutfak Sanatları ve Yönetimi”  programlarında bulunan eğitici ve öğrencileri bir araya geldi. “1. Ulusal Aşçılık Kampı”nda katılımcılara yönelik düzenlenen çeşitli etkinlikler ile vizyonlarını genişleterek, mesleki gelişimlerine ve Türk aşçılık eğitimine pozitif katkı sağlanması amaçlandı.

12 Kasım 2015, Perşembe 152 kez görüntülendi