GASTRONOMİ KULÜBÜ

 

  AKU-AGK-LOGO

 

Gastronomi Kulübü, Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencilerinin sosyal faaliyeti olarak kurulmuştur. Karar, yürütme ve denetim organları "Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Topluluk ve Kulüpleri Yönergesi" esas alınarak oluşturulmuş olup, faaliyetlerini Yönerge hükümlerine uygun olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi ANS Kampüsü (Yerleşkesi) Turizm Fakültesi (5. Eğitim Binası) Merkez / Afyonkarahisar adresinde sürdürmektedir.

Gastronomi Kulübü Facebook Sayfası => https://www.facebook.com/akugastronomi

Gastronomi Kulübü Instagram Sayfası => https://www.instagram.com/akugastronomi/

 

Kulüp Danışmanı

Arş. Gör. Asilhan Semih MUTLUÇ

 

Yönetim Kurulu

Başkan: Soner NERKİZ

Başkan Yrd.:Emre ÇUVALCI

Sekreter: Ebrar PARMAKSIZOĞLU

Üye: Mustafa GÜNÜŞEN

Üye: İbrahim ALMAS

Üye: Enes YILMAZ

Üye: Ümran YALÇIN

 

HEDEF

Üniversitemizde gastronomi bilinci oluşturmak ve gastronomi ve mutfak sanatlarına ilgi duyan öğrenci ve akademisyenler için etkinlikler düzenlemek.

 

FAALİYET ALANLARI

1 – Alan ile ilgili konferans, seminer, sempozyum vb. etkinlikler düzenlemek,

2 – Alan ile ilgili geziler düzenlemek,

3 – Gıda ve personel hijyeni sağlamak,

4 – Yiyecek – İçecek organizasyonları düzenlemek,

5 – Türk ve Dünya mutfağını tanıtmak,

6 – Yiyecek ve İçecek Kültürünü tanıtmak,

7 – Gastronomi Türleri ile ilgili etkinlikler düzenlemek,

 

2016 YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

1 Mart 2016 – Nil Termal Otel Genel Müdürü İsmail Özcan ile Söyleşi

1 Mart 2016 – "Sağdan Sağdan Geliyorlar" Gösteri Programı

2 Mart 2016 – Turizm Fakültesi 2. Geleneksel Kariyer ve İstihdam Günleri

http://haber.aku.edu.tr/akude-2-geleneksel-kariyer-gunleri-yapildi/ 

21 Mart 2016 – "Hedef 2016 Ünite Kan" Projesi

15 Nisan 2016 – Turizm Haftası Kutlama Programları (Afyonkarahisar Valiliği)

5-7 Mayıs 2016 – "Yöreler ve Lezzetler" Etkinliği 

9 Mayıs 2016 – "Frig Vadisi" Gezisi

14 Mayıs 2016 – Elden Ele Bayrak Değişimi

21 Mayıs 2016 – Mezuniyet Töreni Organizasyonu

11 Aralık 2016- Mithat YALÇINKAYA ile "Mutfakta Merak Edilenler" Konusu Üzerine Söyleşi

11 Aralık 2016- Mithat YALÇINKAYA ile Sushi Workshop

17 Aralık 2016- Rafet İNCE ile " Yemek Sunum Teknikleri " Konusu Üzerine Söyleşi

Faculty of Tourism

Faculty Turizm

ECTS Package

tt2

baglantilar

  • 150
  • 10.735
  • 49.007
  • 557.612