Fakültemizde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde İşbaşı Uygulamalı Eğitime Gidecek Olan Turizm İşletmeciliği Bölümü ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Listesi Aşağıda Yer Almaktadır. Bu Öğrencilerimiz, Bahar Dönemi Ders Kayıt İşlemleri Yaparken Ders Programlarına Sadece 30 AKTS’ye Sahip Seçmeli İşbaşı Uygulamalı Eğitim Dersini Eklemelidir.

 

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ

 

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ

31 January 2020, Friday 816 kez görüntülendi