10.12.2018 tarihinde Gastronomi Kulübünün düzenlemiş olduğu CHEFSTALK & WORKSHOP YENİ YIL TEMALI TATLILAR etkinliğinde İstanbul Elite World Hotels Mutfak Koordinatörü Şef MİTHAT YALÇINKAYA konuğumuz olmuştur. Workshop eğitiminde         “ Frambuazlı Mousse” , “Tartolet” ve “Mini Pasta” uygulamaları yapılmış  olup pastacılık ile ilgili püf noktaları öğrencilere aktarılmıştır.

Cheftalk programında  sektörle ilgili tecrübelerini, hayattaki başarılarını, mutfak serüvenini öğrencilere aktaran Chef Yalçınkaya, Türkiye’deki mutfak kültürünün kıymetinin bilinmesi gerektiği ve daha iyi seviyelere çıkartılması gerektiğini söylemiştir.

Etkinlikler sonunda Chet Yalçınkaya’ya katkılarından ve paylaşımlarından dolayı  plaket takdimi yapılmış ve Afyonkarahisar’ın yöresel ürünleri ikram edilmiştir.

10 December 2018, Monday 426 kez görüntülendi