Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2. Sınıf Öğrencimiz Filiz Arslan İzmir Güzelbahçe 1. Uluslararası Gastronomi Festivali Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası yarışmasında  2 ayrı dalda grup birinciliği elde ederek 2 altın madalya kazandı.

 

27-29 Nisan 2018 tarihinde İzmir Güzelbahçe’ de düzenlenen uluslararası yarışmada USTALAR YÖRESEL MUTFAK kategorisinde Batı Akdeniz yöresine ait TOPAK KIZARTMA isimli yemeği ile grup birinciliği alan öğrencimiz  altın madalya kazanmıştır.

 

 

 

İZMİR MUTFAĞI KATEGORİSİNDE ise  TÜLBENT MANTISI isimli yemeğini jürinin beğenisine sunan öğrencimiz ALTIN MADALYA kazanmıştır.

 

Öğrencimizin yarışmada yaptığı sunumlar  yerli ve yabancı şefler tarafından büyük ilgi görmüş ve beğenilerini kazanmıştır. Öğrencimiz Filiz Arslan’ı  kazandığı madalyalardan  dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

02 May 2018, Wednesday 363 kez görüntülendi