EK MADDE-1 (MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI) UYARINCA 2016 – 2017 GÜZ DÖNEMİNDE FAKÜLTEMİZE YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLERİN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI TABLODA BELİRTİLMİŞTİR.

 

GASRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Sıra No

Adı

Soyadı 

Üniversitesi

Başvuru Bölümü

Kazanma Şekli

Eğitim Şekli

Puanı

1

MEHMET

ÖZDAMAR    

Akdeniz Üniversitesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları  (NÖ)

ASİL

364,41035

2

FAHRİ

YETİŞ

Süleyman Demirel Üniversitesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları  (NÖ)

ASİL

356,28365

3

HÜSEYİN SAMİ 

ARICI *

Pamukkale Üniversitesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları (NÖ)

ASİL

342,29455

4

MERVE NUR

AYRA

Balıkesir Üniversitesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

ASİL

İÖ

343,57658

5

NAZLI

DİKER*

Atatürk Üniversitesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları  (İÖ)

ASİL

İÖ

335,71707

6

ŞEVVAL

BELEN*

Atatürk Üniversitesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları  (İÖ)

ASİL

İÖ

331,49969

 

*İlgili öğrencilerin üniversiteye yerleştirme yılı 2014-2015 eğitim öğretim yılıdır.

 

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ

Sıra No

  Adı                     

Soyadı

Üniversitesi

  Başvuru Bölümü

  Kazanma Şekli

   Eğitim Şekli 

Puanı

1

  CEYHUN

  YÜCE

Muğla Üniversitesi

Turizm İşl. (N.Ö.)

ASİL

    238,00939     

2

  EMRE

  KARCI

Selçuk Üniversitesi

Turizm İşl. (N.Ö.)

ASİL

234,43787

3

  OĞUZHAN

  BENLİ

  Kastamonu Üniversitesi 

Turizm İşl. (N.Ö.)

ASİL

231,86020

4

  VUSLAT

  ALBAY

  Pamukkale Üniversitesi

Turizm İşl. (N.Ö.)

ASİL

229,61382

5

  FURKAN

  BOZOĞLU

Aksaray Üniversitesi

Turizm İşl. (N.Ö.)

ASİL

227,70366

 

 

TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ

Sıra No

Adı

Soyadı

Üniversitesi

Başvuru Bölümü

  Kazanma Şekli

    Eğitim Şekli  

Puanı

 

1

 

  AYŞE  

  AKTEPE 

  Balıkesir Üniversitesi  

  Turizm Rehberliği (N.Ö.)  

ASİL

    304,27127  

 
 
 
Ek 1 Kayıt Tarihleri
 
 
 
05 September 2016, Monday 200 kez görüntülendi