Gastronomi Kulübü tarafından  düzenlenen İtalyan Mutfak Workshop etkinliği,  Corendon Şirketi Koordinatörleri Ercüment Özsönmez ve Aziz Tanrıkulu ile gerçekleştirilmiştir. Şef Ercüment Özsönmez tarafından verilen workshop eğitiminde Levrek Lokumun püf noktalarını öğrenen öğrenciler, Şef Aziz Tanrıkulu ile deniz taraklarını portakal sosu ve kuzu göbeği mantarıyla eşsiz lezzete kavuşturdu. Risottonun püf noktalarını, parmesan peyniri ve trüf yağının risottoda nasıl bir rolü olduğunu öğrenen öğrenciler, çileklerin enfes kokusu ve lezzetiyle panna cottanın buluşmasını damaklarında hissetti.

Workshop sonrasında uygulama binası amfi salonunda 120 öğrencinin katılımıyla birlikte şeflerimizin mesleğe başladıkları günden bu yana yaşadıkları tecrübelerin aktarıldığı seminer düzenlendi. Seminer sürecinde  yurt dışı tecrübelerini paylaşan şefler öğrencilere çalıştıkları ülkelerin (Mısır, Amerika, Rusya) mutfakları hakkında bilgi verdiler.  Seminer sonunda çekilişlerle katılımcılara sürpriz hediyeler taktim edildi. Etkinliğin düzenlenmesinde Corendon şirketi ve şeflerimize  teşekkürlerimizi sunar gastronomi kulübünü gerçekleştirdikleri bu güzel etkinlik için tebrik ederiz.

 

 

 

20 February 2019, Wednesday 1174 kez görüntülendi