Turizm Fakültesi Tüm Bölüm Programları için 2021 – 2022 Güz Dönemi Vize Sınavları Takvimi Belirlenmiştir. Aşağıdaki Linkten Programa Ulaşabilirsiniz.

NOT 1: DİKKAT!!! Tüm Sınavlar Fakültemizde YÜZ YÜZE Yapılacaktır !

NOT 2: Alandışı Dersler için Sınavlar Dersin Yapıldığı Fakültede Yapılacaktır. İlgili Fakültenin Sınav Programını Kontrol Ediniz !

NOT 3: Sınav Yeri Duyuru Panosu, Web Sitemiz ve Öğrenci İşleri Duyuru Televizyonunda İlan Edilecektir.

NOT 4: Sınav Yeri / Salonu Duyuru Panosu, Öğrenci İşleri Duyuru Televizyonunda Günlük Olarak İlan Edilecektir.

NOT 5:  DİKKAT !!! Sınav Takvimi Değişkenlik Gösterebilir, Lütfen Programın Sürekli Güncel Halini Kontrol Ediniz…!

NOT 6: DİKKAT !!! Sınav Kurallarını dikkatlice okuyarak bu kurallara uyunuz

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ, TURİZM REHBERLİĞİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİ (NÖ-İÖ) 2021-2022 GÜZ YARIYILI VİZE SINAV TAKVİMİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

19 Kasım 2021, Cuma 2716 kez görüntülendi