Turizm Fakültesi Ders Programlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız…

Not 1: Her Sınıfta Derslerin %40’ına Kadarı Uzaktan Eğitim Sistemi Üzerinden yapılacaktır. Bu derslerin derslik kısmında uzaktan eğitim sistemi yazmakla birlikte genel listeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Uzaktan Eğitim Yoluyla Verilecek Dersler Listesi

Not 2: Uzaktan eğitim derslerinde en az 1 saat canlı ders yapılacak olup geri kalan saatler forum şeklinde yürütülecek ve canlı ders saati öğretim elemanı tarafından belirlenecektir.

Not 3: Fakültemiz ikinci sınıf öğrencileri diğer fakültelerden alandışı ders seçmek zorunda olmakla birlikte seçtikleri dersin gün ve saatini ders aldıkları fakültenin web sayfasından takip etmek zorundadır. Diğer fakültelerde alan dışı dersler Cuma günü normal öğretim için 13:00-17:00 arası, ikinci öğretimler için 17:00-21:00 arası olacaktır. Bu sebeple seçilen alan dışı dersin saati ve dersliği ilgili fakültenin programlarından takip edilmesi gerekmektedir.

Not 4: Ders Programlarında Güncellemeler Olabilmektedir. Bu Doğrultuda Öğrencilerimizin Sadece Fakültemiz Web Sayfasındaki Bu Duyuru Üzerindeki Ders Programlarını Dikkate Alması ve Takip Etmesi Önemlidir.

05 Ekim 2021, Salı 12889 kez görüntülendi