Toggle global navigation
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi
Toggle global navigation
FAKÜLTE
Tarihçe
Misyon-Vizyon
Dekanın Mesajı
Organizasyon Şeması
Görev Tanımları
Sayısal Veriler
Video Klipler
Logo
YÖNETİM
Yönetim
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
İdari Birimler
Akademik Personel
BÖLÜMLER
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölüm Genel Tanıtımı
Misyon-Vizyon
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Başkanı
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm Akademik Danışmanları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programı
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Yönergesi
Turizm İşletmeciliği
Bölüm Genel Tanıtımı
Misyon-Vizyon
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Başkanı
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm Akademik Danışmanları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programı
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Yönergesi
Turizm Rehberliği
Bölüm Genel Tanıtımı
Misyon-Vizyon
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Başkanı
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm Akademik Danışmanları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programı
Rekreasyon Yönetimi
Bölüm Genel Tanıtımı
KALİTE
Kalite Politikası
Kalite Komisyonu
Danışma Kurulu
Birim Faaliyet Raporu
Birim Değerlendirme Raporu
Stratejik Plan
Eğiticilerin Eğitimi
2021
2020
Eğitimde Dijital Araçların Etkili Kullanılması
Uzaktan Eğitim Sistemi
Eğitim Teknolojisi ve Turizm
2019
Toplumsal Katkı
Uluslararası Hareketlere Katılan Öğrenci Sayıları
ÖĞRENCİ
Akademik Takvim
Ders Programları
Akademik Danışmanlar
Staj
Staj Komisyonları
Yaz Stajı Uygulama Rehberi
Staj İş Akış Şeması
Staj Başvuru ve Kabul Formu
Sigorta Formu
Puantaj Örneği
İşletme Bilgi Formu
Staj Onay Formu
Staj Muafiyet Dilekçesi
İşbaşı Uygulamalı Eğitim
Form 1 (Öğrenci Beyan ve Taahhütnamesi)
Form 3 (Haftalık Faaliyet Raporu)
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Yönergesi
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Esasları
Değişim Programları
Koordinatör
Anlaşmalı Okullar
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Konseyi-Temsilcileri
Bitirme Tezi Yazım Kılavuzu
FORMLAR
Öğrenci Formları
Personel Formları
MEZUNLAR
Birincilerimiz
Fakülte
Fakülte Birincileri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Yüksekokul
Yüksekokul Birincileri
Konaklama İşletmeciliği
Seyahat İşletmeciliği
Mezun Sayıları
Mezunlarımız
Fakülte
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Konaklama İşletmeciliği
Seyahat İşletmeciliği
Yüksekokul
Konaklama İşletmeciliği
Seyahat İşletmeciliği
Önlisans Mezunları
Mezunlar Derneği
İŞ AKIŞLARI
Bölüm İş Akışları
Fakülte İş Akışları
ANA SAYFA
E-POSTA
TELEFON REHBERİ
İLETİŞİM
TR
E-POSTA
TELEFON REHBERİ
İLETİŞİM
TR
×
Ara
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi
FAKÜLTE
Tarihçe
Misyon-Vizyon
Dekanın Mesajı
Organizasyon Şeması
Görev Tanımları
Sayısal Veriler
Video Klipler
Logo
YÖNETİM
Yönetim
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
İdari Birimler
Akademik Personel
BÖLÜMLER
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölüm Genel Tanıtımı
Misyon-Vizyon
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Başkanı
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm Akademik Danışmanları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programı
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Yönergesi
Turizm İşletmeciliği
Bölüm Genel Tanıtımı
Misyon-Vizyon
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Başkanı
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm Akademik Danışmanları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programı
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Yönergesi
Turizm Rehberliği
Bölüm Genel Tanıtımı
Misyon-Vizyon
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Başkanı
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm Akademik Danışmanları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programı
Rekreasyon Yönetimi
Bölüm Genel Tanıtımı
KALİTE
Kalite Politikası
Kalite Komisyonu
Danışma Kurulu
Birim Faaliyet Raporu
Birim Değerlendirme Raporu
Stratejik Plan
Eğiticilerin Eğitimi
2021
2020
Eğitimde Dijital Araçların Etkili Kullanılması
Uzaktan Eğitim Sistemi
Eğitim Teknolojisi ve Turizm
2019
Toplumsal Katkı
Uluslararası Hareketlere Katılan Öğrenci Sayıları
ÖĞRENCİ
Akademik Takvim
Ders Programları
Akademik Danışmanlar
Staj
Staj Komisyonları
Yaz Stajı Uygulama Rehberi
Staj İş Akış Şeması
Staj Başvuru ve Kabul Formu
Sigorta Formu
Puantaj Örneği
İşletme Bilgi Formu
Staj Onay Formu
Staj Muafiyet Dilekçesi
İşbaşı Uygulamalı Eğitim
Form 1 (Öğrenci Beyan ve Taahhütnamesi)
Form 3 (Haftalık Faaliyet Raporu)
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Yönergesi
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Esasları
Değişim Programları
Koordinatör
Anlaşmalı Okullar
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Konseyi-Temsilcileri
Bitirme Tezi Yazım Kılavuzu
FORMLAR
Öğrenci Formları
Personel Formları
MEZUNLAR
Birincilerimiz
Fakülte
Fakülte Birincileri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Yüksekokul
Yüksekokul Birincileri
Konaklama İşletmeciliği
Seyahat İşletmeciliği
Mezun Sayıları
Mezunlarımız
Fakülte
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Konaklama İşletmeciliği
Seyahat İşletmeciliği
Yüksekokul
Konaklama İşletmeciliği
Seyahat İşletmeciliği
Önlisans Mezunları
Mezunlar Derneği
İŞ AKIŞLARI
Bölüm İş Akışları
Fakülte İş Akışları
Slayt
11 Aralık 2020, Cuma
311 kez görüntülendi