Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından yapılan denetim ve değerlendirmeler sonucu akredite olmaya hak kazanan Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akreditasyon belgesini aldı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, TURAK tarafından 21-24 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılan değerlendirme ve denetleme süreçlerini tamamlayarak 12 Mart 2022 tarihine kadar akredite edilmiştir. Türkiye’nin ilk ve tek akredite Gastronomi ve Mutfak Sanatları programının akreditasyon belgesi Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) Yönetim Kurulu ve TURAK Başkanı Prof. Dr. Muharrem TUNA tarafından Fakülte Dekanımız Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ’a takdim edilmiştir.

20 Temmuz 2020, Pazartesi 586 kez görüntülendi