Turizm Fakültesi Tüm Bölüm Programları için 2019 – 2020 Güz Dönemi Vize Sınavları Takvimi Belirlenmiştir. Aşağıdaki Linkten Programa Ulaşabilirsiniz.

NOT 1: Alandışı Dersler için Sınavlar Dersin Yapıldığı Fakültede Yapılacaktır. İlgili Fakültenin Sınav Programını Kontrol Ediniz !

NOT 2: Sınav Yeri Duyuru Panosu, Web Sitemiz ve Öğrenci İşleri Duyuru Televizyonunda İlan Edilecektir.

NOT 3: Sınav Yeri / Salonu Duyuru Panosu, Web Sitemiz ve Öğrenci İşleri Duyuru Televizyonunda Günlük Olarak İlan Edilecektir.

NOT 4:  DİKKAT !!! Sınav Takvimi Değişkenlik Gösterebilir, Lütfen Programın Sürekli Güncel Halini Kontrol Ediniz…!

NOT 5: DİKKAT !!! Sınav Kurallarını dikkatlice okuyarak bu kurallara uyunuz

Güz Dönemi Vize Sınav Programına Ulaşmak için Tıklayınız…

30 Ekim 2019, Çarşamba 3840 kez görüntülendi